Helyszíni üveges munkák

Egyedi igények, elképzelések szerint üvegkorlát készítés Budapesten.

Budapesten és környékén vállaljuk a helyszíni üveges munkákat
Betört nyílászáró üveges munkái, biztosításra is!

Mit tehet ilyenkor az ember, felüti a telefonkönyvet, keres egy közeli üvegest és megrendeli a javítást. Az ablaküveg nem olcsó, a szolgáltatás még úgyse, úgyhogy ez elég drága mulatság, és nem is feltétlenül biztosít gyors megoldást. Ha van a közelünkben üveges, akkor a sérült nyílászáró keretével elballaghatunk hozzá, így legalább a kiszállás díját megtakaríthatjuk. A legkifizetőbb azonban, ha az üvegcserét magunk végezzük el. Kisebb ablakok és ajtóüvegek esetében ez nem is ördöngösség, a nagyobb felületű ablakoknál azonban – a nagy, leszabott üveg szállítása miatt – erre nem célszerű magunknak vállalkozni, ilyenkor inkább a keretet szállítsuk el az üvegeshez.
Vannak határesetek is, pl. mikor üvegtisztítás közben egy erőteljesebb törlő mozdulatra váratlanul behasad az üveg. Általában ez a sarkoknál szokott bekövetkezni. Feltehetően a már elöregedett, meglazult gitt mögötti üveg szokott így “megsértődni” az energikusabb mozdulatra. Ha az üvegtábla egyébként épen maradt, nem szükséges azonnali cseréje, viszont a hasadás vonalában ajánlatos rögzíteni az üveget.

Üvegezés árak, üveges Budapest, üvegkorlát készítés

Ajtó, ablak, nyílászáró, kirakat, előtető, erkély üveges munkák a helyszínen.

  • Üveg és tükör anyagok méretre vágása, különböző vastagságban
  • Hőszigetelt üveg gyártása - beépítése
  • Erkély - előtető üveges munka
  • Konyhába csempe helyett színes dekorüveg
  • Hagyományos ablak átalakítása hőszigeteltés
  • Szakszerűen, olcsón, garanciával vállaljuk Budapesten és környékén az üveges munkákat
GV-SVG-EXPORT-2042-1418081_Mzg0MzUzWg

Kérjen árajánlatot most!

Telefon: +36-20-914-27-83

Email: uvegcsiszolas@gmail.com

Kérdése van? Írjon nekünk!

Üvegesek részére a helyszínen lehetőség van a szabász asztalunkon szabni az üvegeket, ha vásárol laptételt és nem fér be pl. kocsijába csak szabva, vagy hogy ne kelljen visszamennie az üzletébe és ott leszabni a lapot, ezzel időt, pénzt spórol meg!

Elköltöztünk!

Új címünk:

1107 Budapest, Basa utca 20.