lablec-logo1

Megbízhatóságunk a garancia

Üzletünk és műhelyünk immár több éve a Basa utcában kínálja szolgáltatásait. Keresse nagy múltú üzletünket, ha üvegezésre, hagyományos vagy korszerű hőszigetelt üvegezésre, különleges biztonsági üvegezésre, tükör vagy üvegfalra van szüksége. Az üveg lakásunkban nemcsak az ablakban, ajtókban fordul elő, de képeinkben is. Nálunk több, mint 300 féle képkeretből válogathat stílusa alapján – képei is megérdemelnek egy egyedi keretet.

Komoly felkészültségünk és tapasztalatunk garancia munkáinkra. Több évtizede üvegezünk kirakatokat, üvegezünk belső és külső nagyobb felületeket. Az utóbbi évtizedben irodák, munkahelyek, üzletek belső tereit tettük egyedivé üvegfalakkal.

Egyedi tükörfalakkal egyedivé varázsoljuk nappaliját, fürdőszobáját, sőt teraszát, de akár erkélyét is. A kicsi fürdőszoba praktikus dísze lehet egy egyedi zuhanyzó, ahol az üveg játssza a főszerepet.

Önnek elég kapcsolatba lépnie velünk, elmondani, lerajzolni elképzélését és mi, ha kéri hozzátesszük ötleteinket és megvalósítjuk álmát. A nyaralás elmaradhatatlan kelléke a fényképezőgép. Kereteztesse be legsikeresebb fotóit olyan képkeretbe, mely a legjobban illik lakásához.

És ne feledje: nálunk jó helyen jár, mert üvegben, tükörben, képkeretben több, mint 30 éve otthon vagyunk.: bban az esetben, ha Ön egyes információkat kifejezetten fontosnak tart ki tudja emelni hasonló módon, ahogy az itt látható.

Minőségi termékek

A telephelyen nagyüzemben folyik az üvegek feldolgozása, szabászata, csiszolása, fúrás, edzés, fejlett gépekkel: CNC gépekkel, csiszológépekkel gyártjuk a mai legjobb minőségű feldolgozott üvegeket.

Általunk feldolgozott üvegtermékek:

– hőszigetelt üvegszerkezetek – a korszerű építkezés alap követelménye

– háromrétegű energiatakarékos üvegszerkezetek, kitűnő hővédelmi tulajdonsággal

– minősítéssel rendelkező kompakt üvegszerkezet, hővédelem, vagyonvédelem és zajvédő tulajdonsággal.

– üvegszerkezetek homlokzatépítésben

– aktív és passzív védelem – ragasztott és edzett üvegek üvegek és üvegtermékek felhasználásával.

– portálszerkezetek, üvegfalak belsőépítészeti üvegek

– festett szitázott üvegek felhasználása a homlokzatépítésben és a belső terek kialakításánál

– tűzálló hőálló és füstgázvédelem megoldása üvegszerkezettel

 

Bútorüvegezés:
– Tükör
– Üvegajtó
– Üvegpolc
– Asztallap
– Gépicsiszolás
– Fazettázás
– Üvegfúrás
Üvegek:
– Síküvegek
– Füstüveg
– Katedrálüveg
-Thermopánüveg
– Homokfújt üveg
Többlet szolgáltatásaink:
– Savmaratott üvegek széles választékban
– Egyedi elképzelések kivitelezése
– Üvegvitrinek, üvegasztalok, TV állványok készítése üvegből.
– Egyedi elképzelés alapján UV ragasztással

 

kon4ik2

Garanciát vállalunk munkáinkra

Üveges műhelyünk több éves fennállása óta igyekszik mindig a legmagasabb színvonalon nyújtani szolgáltatásait, amelyet a folyamatosan bővülő vevőkörünk igazol. Egyéni igény szerint, fizethető áron kínáljuk üvegtermékeinket és üvegezési szolgáltatásainkat, mind magánszemélyek mind vállaltok számára. Elsődleges célunk vásárlóink elégedettsége, ehhez mindig minőségi anyagokat, modern berendezéseket alkalmazunk. Amennyiben további információt szeretne kapni tevékenységünkről, ajánlatainkról, kérjük ugorjon a Kapcsolat oldalra.

Igénybe venné

szolgáltatásunkat?


Jelentkezzen!

Telefon: +36-20-914-27-83

Elköltöztünk!

Új címünk:

1107 Budapest, Basa utca 20.